Referenties

{{ statusText }}

Floor de Jong 23-05-2022

Floor de Jong

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Joyce! Erg fijne tijd bij Joyce gehad en altijd erg genoten van de rijlessen. Fijne en duidelijke uitleg en ook veel gelachen. Ze laat je erg op je gemak voelen. Joyce super bedankt voor de leuke en leerzame tijd!!

Sander Roling 28-03-2022

Sander Roling

Vandaag in 1x geslaagd door de leuke, leerzame lessen van Joyce. Mijn tijd bij deze rijschool is mij zeer goed bevallen en raad deze dan ook aan iedereen aan! Bedankt voor de gezellige tijd!

Twan Timmerman 28-12-2021

Twan Timmerman

Geslaagd! Ze geeft duidelijke uitleg en was in voor een grapje. Zeker een aanrader. Bedankt voor de leuke lessen!

Jinsi Cazemier 30-11-2021

Jinsi Cazemier

Vandaag in 1x geslaagd dankzij de rijlessen van Joyce! Ze stelt je op je gemak en haar manier van lesgeven is erg fijn en duidelijk. Ook hoef je niemand op te halen of weg te brengen zodat je alle lestijd voor jezelf hebt. Rijschool Meppelder is zeker een aanrader. Bedankt Joyce!

Indy van Emmerik 16-11-2021

Indy van Emmerik

Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb erg genoten van de rijlessen bij Joyce. Een goede en duidelijke uitleg was altijd op zijn plek! Ik heb veel gelachen en een erg leerzame rijopleiding gevolgd. Zeker een aanrader!

Daan Keuter 21-10-2021

Daan Keuter

Geslaagd! Direct de eerste les op mijn gemak gesteld. Altijd duidelijke uitleg in een goed volgend tempo. Door Joyce heb ik snel het vertrouwen gekregen achter het stuur. Zeker een aanrader dus! Bedankt voor de leuke tijd Joyce!

Juliette Bergman 05-10-2021

Juliette Bergman

Dankzij de leuke en leerzame lessen van Joyce geslaagd voor mijn rijbewijs! Rijopleiding Meppelder is echt een aanrader. Joyce heeft veel geduld en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het rijden. Alles wordt duidelijk uitgelegd en dingen die je lastig vindt, worden wat vaker herhaald. Dankjewel Joyce!

Dave 17-08-2021

Dave

In 1 keer geslaagd. Dankzij de goeie en leuke lessen van Joyce. Zeker een aanrader als je begint met lessen.

Zoë van de Rijet 16-08-2021

Zoë van de Rijet

In 1 keer geslaagd, dankzij de leuke en leerzame lessen van Joyce. Joyce stelt je heel erg op je gemak en is fijn om naast je te hebben. Rijopleiding Meppelder is zeker een opleiding!!!

Paul Akkerman 11-08-2021

Paul Akkerman

Yes, geslaagd! Rijlessen volgen bij Rijopleiding Meppelder Is zeker een aanrader voor jong en oud. Je voelt je vanaf les 1 al flink op je gemak, Joyce blijft heel rustig en geeft goede aanwijzingen. Het ging niet te snel maar ook niet te langzaam. In een prima tempo werk je samen naar je rijexamen toe. Plus is Joyce echt een hele gezellige vrouw! Ik zou iedereen aanraden om bij jou te gaan lessen. Succes verder en nogmaals bedankt voor alles! Groetjes Paul Akkerman

Noa veldman 11-08-2021

Noa veldman

In 1 keer geslaagd! Erg leerzame lessen en leuke lessen. Altijd duidelijke uitleg met wat je wel en niet moet doen en na 32 lessen was ik klaar. De duidelijke uitleg zorgt er voor dat je het snel begrijpt en dat je het elke les beter oppakt. Zeker een aanrader!

Martijn Pol 20-04-2021

Martijn Pol

Na ongeveer 30 lessen was ik helemaal klaar voor het examen en ben in één keer geslaagd! De rijlessen waren altijd erg duidelijk en gezellig met Joyce. Het tempo van de rijlessen was ook erg goed, het ging niet te snel en we bleven samen oefenen aan de moeilijkheden die ik tijdens het rijden nog ervaarde. Uiteindelijk heb ik alles onder de knie gekregen en rij ik nu zelf met veel vertrouwen en plezier op de weg.

Sem Funke 05-10-2020

Sem Funke

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs na fijne en leuke rijlessen bij rijschool meppelder. Joyce weet goed waar je aan moet werken en waar nog puntjes op de i moeten. Als er nog verbeterpunten zijn legt ze dit op een fijne en duidelijke manier uit en neemt ze hier de tijd voor. Zeker een aanrader!!!

Noah 16-01-2020

Noah

Super leuke rijschool leerzaam en gezellig! Zeker weten een aanraden dankjewel Joyce!

Quirine de Jong 14-01-2020

Quirine de Jong

Hartstikke blij met de lessen bij rijschool Meppelder. Joyce weet heel goed waar je aan moet werken en neemt daarnaast alle tijd om het rijden onder de knie te krijgen. Door haar heb ik het vertrouwen gekregen om achter het stuur te zitten. Als ik opnieuw zou moeten kiezen, dan zou ik zeker weer bij jou lessen. Dankjewel!

Daphne Noorman 10-12-2019

Daphne Noorman

Geslaagd! De rijlessen zijn ontzettend leerzaam geweest, een lolletje maken kan ook goed met joyce. De manier van lessen is erg fijn en duidelijk, dus ik raad rijopleiding meppelder zeker aan!

Damilola Suleiman 31-10-2019

Damilola Suleiman

Yes geslaagd!! Ontzettend bedankt voor de prettige rijlessen joyce!! Ze waren erg leerzaam en gezellig. Door deze manier van les geven voelde ik mij direct op mijn gemak. Naast dat het erg gezellig was, is Joyce ook erg nauwkeurig. Ze weet precies waaraan gewerkt moet worden en is daarom ook streng als het nodig is. Ze zorgt ervoor dat je je prettig, veilig en vertrouwd in het verkeer voelt. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om bij rijopleiding Meppelder te gaan lessen. Het is zeker een aanrader!!!

Michel van der Laan 15-10-2019

Michel van der Laan

Voor goede rijlessen moet je bij Meppelder zijn. Voldoende is nog geen goed, er is altijd ruimte voor verbetering. Met deze houding probeert Joyce het beste uit jouw rijtechniek te halen. Tijdens de lessen is er een duidelijke uitleg, genoeg momenten om te herhalen en te oefenen. Je wordt direct op je gemak gesteld en je krijgt eerlijk te horen of het rijden en de handelingen wel of niet goed gaan. Goed voor de bewustwording van de eigen techniek en een stimulans om de volgende les te laten zien dat je het hebt onthouden. Een bijkomend voordeel van deze rijschool is dat je krijgt waar je voor hebt betaald. Een uur is een uur en geen 50 minuten. Je hoeft niemand op te halen en weg te brengen, je hebt alle lestijd voor jezelf.

Brigit Roling 14-10-2019

Brigit Roling

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankjewel voor de leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen. Ik vind de manier waarop je les geeft erg fijn! Echt een aanrader om bij Meppelder te gaan lessen.

Mats Boelens 07-10-2019

Mats Boelens

De rijlessen waren elke week weer heel gezellig. Joyce is een goede rij-instructeur maar is daarnaast ook heel leuk om mee te praten en te lachen. We hadden echt een goeie klik. Ik heb het autorijden echt snel en goed van haar geleerd en kreeg zelfvertrouwen door haar aanpak. Ik zou haar echt bij iedereen aanraden. Ze is heel flexibel in de dagen en tijden voor een les en heeft heel snel door waar de aandachtspunten van elke leerling liggen. Dankzij haar persoonlijke, duidelijke en prettige aanpak ben ik in 1x geslaagd!! Dankjewel Joyce!

Ilse Noorman 15-06-2019

Ilse Noorman

Ik heb onzettend fijne rijlessen gehad! Joyce is goed duidelijk en heeft een hele fijne manier van les geven! Ik raad iedereen aan om bij Rijopleiding Meppelder te lessen!!

Mei-Lin Cazemier 25-02-2019

Mei-Lin Cazemier

Dank je wel Joyce! Door jouw rijlessen ben ik in één keer geslaagd! Toen ik van een andere rijschool kwam, wist je snel waar ik nog aan moest werken. Je was duidelijk en kon me goed op mijn gemak te stellen. Je was altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen. Ook heel fijn dat ik altijd in het weekend kon rijden. Ik ben blij dat ik voor jouw rijschool heb gekozen.

Milou Bakker 19-02-2019

Milou Bakker

Yes! In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!! Dankjewel Joyce voor de gezellige, leerzame lessen. Het is zo aan te raden om bij rijschool meppelder je rijbewijs te halen. Joyce liet me direct op mn gemak voelen, was altijd in voor een praatje, maar even streng wanneer nodig. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een goeie keus heb gemaakt wat betreft een rijschool uitkiezen! Zeker aan te raden dus.

Laura Bos 15-11-2018

Laura Bos

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ga de lessen wel missen, want met Joyce ernaast was het altijd gezellig. Heel fijn om rijles bij haar te volgen en ik voelde me snel op mijn gemak. Het is zeker aan te raden! ????

Dominique Bakker 19-04-2018

Dominique Bakker

Zojuist ben ik via Rijopleiding Meppelder geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Hier heb ik leuke en vooral leerzame lessen gehad waardoor ik in een korte periode mijn rijexamen mocht aanvragen! Rijopleiding Meppelder is zeker een aanrader voor mensen die een autorijbewijs willen halen, jong of oud. Bij de allereerste les voelde ik mij al helemaal op mijn gemak en had ik in de gaten dat mij ook daadwerkelijk wat geleerd werd. Joyce, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Met vriendelijke groet, Dominique Bakker

Jeroen Pol 13-03-2018

Jeroen Pol

Bij Rijopleiding Meppelder heb ik top rijlessen gevolgd. Door de manier waarop Joyce les gaf voelde ik me heel erg op mijn gemak. Tijdens het rijden werd er ook veel gelachen, waardoor ik erg ontspannen achter het stuur zat. Ondanks dat Joyce mijn tante is, heb ik dit tijdens de rijlessen niet zo ervaren. Tijdens het les geven was Joyce voor mij een rij-instructrice. Dit kwam omdat Joyce mij op dezelfde manier aansprak zoals ze dat ook zou doen bij andere leerlingen. Ik heb hele leuke een leerzame tijd gehad bij Joyce. Wat ik ook erg prettig vond is het geduld wat ze heeft en het goed en duidelijk uitleggen wat er van je verwacht wordt. Voor de mensen die overwegen om te gaan lessen bij Rijopleiding Meppelder, kan ik alleen maar zeggen dat dit een goede keus is!!!

Daan de Boer 02-03-2018

Daan de Boer

Goeie en leerzame lessen. Was snel klaar voor mijn examen. Ik voelde me ook erg op mijn gemak tijdens het rijden. Zeker aangeraden.

Marnix Schrik 21-01-2018

Marnix Schrik

De rijlessen met Joyce waren gezellig en leuk. We hebben wat afgelachen, maar daarnaast wees ze mij natuurlijk ook op de dingen die ik fout/niet helemaal goed deed. Ze had veel geduld en heeft me vaak dingen herhaald moeten uitleggen, maar had daar geen moeite mee. Ik kreeg rijles in mijn eentje, dus heb geen andere lessers moeten halen of weg brengen , wat heel prettig is. Dat ik uiteindelijk bij mijn derde examen pas slaagde lag niet aan Joyce, maar lag aan het feit dat ik kruispunten en zijwegen te snel naderde waardoor ik geen goed overzicht had, iets waar Joyce me regelmatig op had gewezen, maar waar ik te weinig aandacht aan heb geschonken. Gelukkig is het toch nog goed gekomen en ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs.

Tim Keuter 17-11-2017

Tim Keuter

Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de rijlessen van Joyce. De manier van lesgeven was fijn en duidelijk. Ook heb je de mogelijkheid om 1,5 of 2 uur te lessen, waardoor je veel leert in een korte periode. Joyce geeft tijdens het rijden en na de rijles duidelijk aan wat je verbeterpunten zijn. Ook gaf ze veel goede tips en aanwijzingen ter voorbereiding op het examen. Hierdoor ging ik met een goed gevoel het examen tegemoet en ben dan ook in 1 keer geslaagd. Al met al een rijschool met veel persoonlijke aandacht, waar ik met veel plezier de rijlessen heb gevolgd!

Jari Bosma 30-10-2017

Jari Bosma

Wat bij de eerste rijschool al 3 keer niet lukte, lukte bij Rijopleiding Meppelder gelukkig wel. Hier kreeg ik de aandacht die ik nodig had om het autorijden onder de knie te krijgen. Joyce geeft duidelijke aanwijzingen en legt eventuele onduidelijkheden op een heldere en treffende manier uit; je leert hier echt iets tijdens de lessen. Ook zorgt Joyce voor rust tijdens het autorijden, wat mensen met faalangst of iets dergelijks echt ten goede komt. Ik wil Joyce nog een keer heel erg bedanken voor de lessen en ik zal Rijopleiding Meppelder zeker aanraden aan iedereen die nog een goede rijschool zoekt.

Leroy Kats 13-09-2017

Leroy Kats

Top rijlessen gehad bij rijopleiding meppelder. Ik voelde me vanaf de eerste rijles al op mijn gemak bij de rijinstructeur Joyce. De aandachtspunten die ik gekregen heb tijdens het lessen waar zeer duidelijk en leerzaam. Het is ook nog eens heel fijn om een volledig uur te lessen in plaats van 50 minuten. Je hoeft ook geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen wat ook heel fijn was. Na elke les gingen we bespreken waar we nog aandacht aan moesten besteden in de volgende lessen. Ik had ook elke week zin om te gaan lessen bij meppelder en ik zou het iedereen aanraden!

Yvonne wegter 06-08-2017

Yvonne wegter

Super rijlessen gehad. Heel erg leerzaam en ook nog eens erg leuk. Joyce geeft je een veilig en goed gevoel tijdens het rijden. Ook weet Joyce van aanpakken en weet je altijd waar je aan toe bent. Ook na de rijles bespreek je de les nog na. Dit vond ik erg fijn. Door haar super lessen ben ik ook nog eens in 1 keer geslaagd. Een echte aanrader dus! Joyce nogmaals super bedankt voor de geweldige lessen.

Marnick Houwen 04-07-2017

Marnick Houwen

De rijlessen zijn zeer leerzaam en erg gezellig. Wat ik een groot pluspunt vond was dat ik geen andere leerlingen op hoefde te halen of weg te brengen, je hebt een uur les waardoor je veel psrsoonlijker begeleid wordt. Ik heb veel geleerd en plezier gehad bij de rijlessen. Ik zou het zo nog een keer doen!

Calvin Spreen 07-02-2017

Calvin Spreen

Bij Rijschool Meppelder heb ik op een hele prettige manier les gekregen. Joyce, de rijinstructrice, is leuk in de omgang en ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Joyce werkt gestructureerd en heeft een goede plan van aanpak. Dit had tot gevolg dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald! Bij deze wil ik Joyce bedanken voor de fijne rijlessen die zij gaf. Een echte aanrader!!!

Thijs Visser 04-08-2016

Thijs Visser

Bij Rijopleiding Meppelder werd ik persoonlijk benaderd op een prettige manier, waardoor ik mezelf snel op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Wat ik fijn vond is dat ik 60 minuten alleen les kreeg. Alleen ik en de rij-instructrice in de auto en verder niemand die ik weg moest brengen. Ik kreeg op een prettige manier feedback, waardoor ik snel inzag van wat ik goed deed en minder goed. Mocht je overwegen bij Rijopleiding Meppelder rijles te gaan nemen, raad ik het je zeker aan!